Olen laulanut ja viihdyttänyt ihmisiä jo yli 25 vuotta konserttisaleissa, kirkoissa, tanssipaikoilla, perhejuhlissa, teatterinäyttämölläkin. Laulaminen on ollut aina osa elämääni, rakastan sitä. Haluan käyttää laulun lahjaani ihmisten iloksi ja lohdutukseksi.


Kiitos Teille ihanille ihmisille kaikesta myötäelämisestä, jota olemme mieheni Arton kanssa saaneet osaksemme näinä vuosina. Olette näin lahjoittaneet meille mahdollisuuden toteuttaa elämämme kaikkein suurimman sydämen toiveen- saada laulaa laulu onnesta. En voi tästä kyllin kiittää- Kiitos.JUURET

Olen kotoisin Äijälästä, pienestä maalaiskylästä. Asumme mieheni Arton ja Ville- kissan ja Pertti-koiran kanssa äitini kotitilalla Hakalassa. On onni saada elää juurillaan. Tämä on minun kutsumusammattini- niin voi varmasti sanoa- kaikista vuosien varrella kokemistani haasteista huolimatta on aina niin ihanaa saada sytytellä ilon pilkettä ihmisten silmäkulmiin!LAULUOPINNOT

Laulun opiskeluni alkoi vuonna 1995, opettajanani silloin oli Suolahden kanttori Eero Hakulinen. Sittemmin olen saanut opastusta laulamiseen useilta opettajilta mm. Juhani Markolalta, Vilho Kekkoselta, Seppo Ruohoselta,  Raili Viljakaiselta, Sylvia Getskyltä, Ritva Auviselta, Jorma Elorinteeltä, Seija Mikkoselta, Sirpa Kovaselta.


Jokainen heistä on antanut laulamiseeni niitä kallisarvoisia tiedonjyviä. Uskon, että monipuolisten opintojeni ansiosta pystyn tänä päivänä käyttämään ääntäni ja eri ilmaisukeinoja monipuolisesti ja ilmaisurikkaasti. Olen ollut aina avoin eri musiikkityyleille ja uusille asioille, niin musiikissa, kuten muutenkin elämässä.


Koulutukseltani olen Merkonomi ja Medianomi.TEATTERI- JA NÄYTTÄMÖILMAISU

Olen keskittynyt myös kehittämään ilmaisullisia taitoja, jotka mielestäni ovat todella tärkeitä laulajan työssä. Puheviestintää ja tekstien tulkitsemista, sekä eri tyylikeinoja on minulle opastanut Maija Piitulainen ja Annikki Karikoski.


Teatterin eri ilmaisukeinoja ja mahdollisuuksia olen opiskellut Tampereella musiikkiteatterilinjalla, sekä Keski-Suomen opistolla teatteri-ilmaisun linjalla. Lisäksi useat eri ohjaajat erilaisissa näyttämöproduktioissa, joissa vuosien varrella olen saanut olla mukana ovat antaneet arvokasta tietoa esiintymisestä.


Minulle laulujen sisältö ja sanoma on todella tärkeää. Musiikilla on ihmeellinen voima- se antaa iloa ja voimia elämään.ESIINTYMISISTÄ

Ensikonserttini pidin vuonna 2001 Äänekosken valtuustosalissa mieheni Arton kanssa. Tuo erikoisen lämpimästi mieleen jäänyt tilaisuus antoi varmuuden siitä, että tämä on minun tieni.

Sittemmin konsertteja on tullut lisää..


Työskentelemme musiikin parissa uupumatta, kyetäksemme antamaan kuulijoillemme iloa, elämyksiä ja voimia arjessa jaksamiseen jatkossakin. Elämä on ihanaa!